Examensarbete 1

(null)

Just för tillfället försöker jag göda min hjärna i denna mer omfattande textarbete inom ämneslärarutbildningen. Det är inte bara min hjärna som behöver "morötter", min dator kapsejsar lite då och då när jag suttit för länge. Både i Word och rent allmänt låser den sig och jag blir tvungen att starta om. Efter dessa många och långa studentår börjar min dator långsamt säga farväl.

På skapandefronten har det inte hänt mycket. Har mest släckt bränder sedan jag började vicka som bildlärare. Sytt lite (lagat), skissat lite (hjälp elever) och mest pratat och brainstormat kring nytt skapandeprojekt.

Projekt

Jag har länge velat utmana mig själv inom det estetiska, gällande old-school akryl. Akryl och måla från hjärtat är min bekvämlighetszon, men att måla avbildande är inte alls lika bekvämt.  jag tänkte mixa dessa elementära med varandra och hedra naturen ännu en gång. Sist jag hade en utställning låg fokus på de förgångna och bin tillsammans med kvinnoporträtt från 1800-talet. Nu har jag tankar om Ikigai som ska sammanstråla med naturbilder där personer utför olika aktiviteter- för att visa på skogens betydelse i min vardag.

Vi får se om jag hinner börja innan våren är här.

Kram ❤️