Kejsarens nya kläder


Modet går i vågor. Försvinner, tar kraft och i full fart kommer det åter. Idag, just idag slog det mig - att man ska känna sig så fel som det är möjligt att känna sig. Då är man helt rätt. Som kejsarens nya kläder, typ. Idag.

Jag menar inte att det gäller alla trender, nej, tvärtom. Det är den där nyskapande- och genomträngande kontrasten till vad som är på gränsen till för mycket eller för lite, som ger reaktioner. Säkert också det man vill åstadkomma om man rör sig inom området.

Tänker på att guld är inne igen- alltså. Har det någonsin varit snyggt? Jag tycker det skriker: "ta på dig allt guld du äger oavsett hur det ser ut". Ett guldsmycke ser alltså ut som hundra stycken på mig. Jag passar INTE i guld. Ser ut som ett pråligt troll från underjorden.

(null)

(null)


Oformliga bylsor- är tydligen inne igen. Har det nånsin varit vackert? Sexigt? En påse nötter kommer liksom gående. Eller är det farmors väninna? Hur kommer det sig att det är inne att vara helt ute i år? 

Förklara gärna för mig varför jag ska köpa kläder i fel storlek, även barnens kläder sitter helknasigt. Som att de fått låna storebrorsans en till två storlekar för stora shorts...

Vet ni- det värsta är att jag snart kommer att gilla det! Det är det värsta. Jag tror att jag redan är spekulant på "farmors väninnas" klänning här nedan rent ut.

(null)

(null)
 
Kläder och smycken är hämtade från HM med bra utbud till bästa priset.