Mina tredimensionella prylar från campusträffen oktober 2021

 
Jag vill dela med mig av lite saker jag gjort under workshopen i förra veckan. En fantastisk vecka. Jag vabbade, pysslade med barnen, fullföljde instruktioner trots dippar i allas humör och vi åstadkom en hel del. 
 
 
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag utgick från en fruktskål som mötte ordet "flamenca" här och tyckte det passade eftersom flamencodansen är så mångsidig. Den är i grunden gjord på en stor ballong för att hålla sin balans, papier maché, toalettpapper och tidningspapper, vit akryl, fimolera, lim, limpistol, et och tårtpapper.
Här fick vi läsa en liten gåta om ett djur "Vem är jag?", sedan skulle vi skulptera i gipsbindor det vi fick fram av gåtan.
 
Jag fick det till någon slags fågel. En rolig grej att testa i framtiden med mina elever. Det är också toalettpapper, ståltråd, gipsfundament, små stenar, piprensare och limpistol inblandat.
 
 
 Denna är grundad på motsatsord. Fattig-rik. Fattig kan innebära vanmakt, men också uppfinnesrikedom, att vara rik kan innebära högmod men också att man är rik på kunskap eller kärlek.
Lite så gick mina tankar när jag gjorde denna, och materialet är fullkornspasta, spagetti, pärlor med bokstäver, pistolslim, avgjuten hand i gips (min egen hand). Den målades sedan i svvart akryl.

Min filur på 5 min blev den mest underliga tror jag. Har ingen aning vad det är, men jag döpte den till "Att tänka":
 

Dert har varit en fullspäckad dag, inlämningar till både höger och vänster, samt halloween som stundar.

Hasta pronto ;)